Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Harf anlam ayrımı

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Mskyrider ileti 08:51, 16 Ocak 2017 (UTC)

Şablon:Harf anlam ayrımı[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Anlam ayrımı sayfaları için dolaşım şablonu? Anlam ayrımı sayfaları okumak, aralarında dolaşmak için değil; teknik bakımdan kullanıcılara kolaylık sağlamak içindir.--RapsarEfendim? 19:22, 6 Ocak 2017 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--RapsarEfendim? 19:22, 6 Ocak 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin şablonun oluşum amacıyla bağlantılı değil --Etkesah (mesaj) 20:34, 7 Ocak 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın belki de anlam ayrımı sayfaları arasında dolaşmak ve farklı harfleri incelemek isteyen çıkabilir? Veya şunu düşünelim; A harfinin anlam ayrımlarını aramak isteyen kişi yanlışlıkla klavyede S harfine bassın. Bu nedenle tekrardan A harfinin araması gerekecek ki bu da 1-2 saniyelik de olsa vakit kaybına neden olur. O nedenle bu şablon kolaylaştırıcı bir etki sağlayabilir. – Amillians (mesaj) 01.22, 9 Ocak 2017
Dediğiniz şey, anlam ayrımı sayfaları için geçerli değil, tekrar tekrar belirtiyorum. Şablon:Latin alfabesi var, demeye çalıştığınız (harfler arasında gezinme) görevi yerine getiren şablon bu.--RapsarEfendim? 09:40, 9 Ocak 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.