Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Lisa Goes Gaga

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Bu madde, Vikipedi topluluğu tarafından Kaliteli Madde seçilmiştir.

Lisa Goes Gaga[kaynağı değiştir]

Kaliteli madde olan İngilizce Vikipedi'den çevirdim.--B.S.R.F. 💬 10:17, 11 Haziran 2012 (UTC)

  • Destek Destek "Bazı televizyon eleştirmenleri Gaga'nın performansını övdülerse de" kısmında bi' şey varmış gibi. Ama geneli oldukça iyi. Elinize sağlık. --— heddagabler 18:37, 22 Haziran 2012 (UTC)
Cümleyi değiştirdim. Teşekkürler.--B.S.R.F. 💬 19:18, 22 Haziran 2012 (UTC)
  • Destek Destek Madde gerçekten çok güzel hazırlanmış ve Kaliteli Madde olmayı hakediyor. Fakat tek dikkatimi çeken şey şu cümle oldu:20 Mayıs 2012'de ABD'de Fox'ta yayınlandı. Bu cümlede yüklemi yayınlanmıştır şeklinde değiştirsek nasıl olur? Yani cümle bu haliyle de iyi fakat değiştirirsek daha iyi olacağını düşünüyorum. Onun dışında hiç bir eksiklik yok bana göre. Emeği geçen herkesin eline sağlık. --JustForFun (mesaj) 16:10, 26 Haziran 2012 (UTC)
  • Destek Destek JustForFun'nın dediği cümleyi yayınlanmıştır olarak değiştirdim, böyle daha iyi oldu gibi. Giriş bölümündeki son cümleyi "Bölüm, yayınlandığı gün, Nielsen Media Research tarafından yapılan..." diye değiştirince de cümle daha düzgün oldu sanırım. Birkaç yere iç bağlantı verdim ama madde için fazla önemli olduklarını düşünmüyorum. Elinize sağlık. Merve (mesaj) 15:51, 28 Haziran 2012 (UTC)
  • Destek Destek Oldukça güzel aslına uygun olarak yazılmış bir madde ve KM olması gerektiğini düşünüyorum. Zaten kullanıcının "VikiProje Lady Gaga" kapsamında yaptığı değişiklikler gayet güzel. Elinize sağlık. Seyitahmetmrk (mesaj) 09:26, 30 Haziran 2012 (UTC)
  • Yorum Yorum Yine "Karşılama" başlığına takıldı gözüm. :) Üzerinde bir uzlaşı sağlanmasını amaçladığım için tekrar ve tekrar yazıyorum; "Tepkiler" veya "Eleştiriler" daha doğru olacaktır. Utku Tanrıveremesaj 03:48, 17 Temmuz 2012 (UTC)
  • Destek DestekUtku Tanrıveremesaj 19:06, 20 Temmuz 2012 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.