Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Kalite ödülleri

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.---- Akhilleus ileti 16:08, 14 Ocak 2012 (UTC)

Kalite ödülleri[kaynağı değiştir]

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü Total Quality Management dersinin dönem projesi olarak hazırlayıp geliştirdiğimiz "Kalite ödülleri" başlıklı yazımızın kaliteli madde olması için çalışıyorum.Canercoskun 23:30, 29 Aralık 2011 (UTC)

  • Yorum Yorum Ellerine sağlık ama maddeyi daha okumadan formatının yanlış olması nedeniyle Kaliteli Madde seçilemeyeceğini söyleyebilirim. Sana ve arkadaşlarına daha önceden Kaliteli Madde seçilmiş maddeleri incelemeni ve onlara göre bu maddenin biçimini yeniden düzenlemeni öneriyorum. Bunu yaparken bana ve diğer arkadaşlara da sorular sorabilirsin. Kolay gelsin, tekrar ellerine sağlık bu arada. Mimar77 08:02, 30 Aralık 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum BURADAN kopyala/yapıştır yapmışsınız komple, üniversitede belirtmemiş olabilirler ama buna "intihal" denir, akademik dünyada ciddi bir suçtur. Madde içeriğini teliften arındırıyorum. Geriye hiç bir içerik kalmadı zaten!--Khutuckmsj 08:06, 30 Aralık 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Khutuck çok haklı. Vikipedi:Telif hakları maddesini okumanızı öneririm. Mimar77 08:24, 30 Aralık 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Kaynakları sorgulattığımda çoğuna ulaşamadım ve yeni kaynak aradım. Oraya eklediğim kaynaklar üzerinde de aynı tanımlamaların olduğunu görünce ufak değişikliklerle ekledim. Ama bu kadar geniş telif hakları olduğunu bilmiyordum. En kısa sürede sayfayı yenileyeceğim. Uyarılarınız için teşekkür ederim.Canercoskun
  • Karşı Karşı [1] Şu anki haliyle... Utku Tanrıveremesaj 22:27, 1 Ocak 2012 (UTC)
  • Karşı Karşı Yani tamamen telifliymiş.... --N KOziİleti 09:00, 6 Ocak 2012 (UTC)
  • Karşı Karşı Madde şu an taslak durumunda. Merve 15:39, 13 Ocak 2012 (UTC)
  • Yorum Yorum Maddeyi yeniden yazdım, yeni kaynaklar üzerinden. Canercoskun
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.