Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/On 15

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki bir başvurunun arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız. Bu sayfaya herhangi bir ek değişiklik yapılmamalıdır.

Sonuç: Başarısız. Gerekli fikir birliği sağlanamadığından tartışma başarısız sonuçlanmıştır. --Vikiçizer (mesaj) 11.17, 10 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Sayısal sonuç
 Geçerli oy: 1
 Destek: 0
 Karşı: 1
 Tarafsız: 0
 Oran: %0

On 15[kaynağı değiştir]

Oy verin! (0/0/0) Oylama bitiş tarihi 07:48, 9 Mart 2018 (UTC)

On 15 (MesajKatkılarİstatistikler) – Merhaba,

2009 yılından günümüze çeşitli sayfalarda katkı yaparak Türkçe Vikipedi'ye katkı yaptığım gibi Hizmetli olduğumda da bu katkıların daha da artarak gelişmiş şekilde devam etme gayreti göstereceğimi düşünüyorum.

İyi Vikiler. --On 15 (mesaj) 07.48, 23 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]



Lütfen olumlu/olumsuz oyları gerekçelendirelim. Vikipedi çoğunluk demokrasisi değildir.
Oy vermeden ve/veya yorumda bulunmadan önce
Vikipedi:Hizmetlilik başvurularında kaçınılması gereken gerekçeler
sayfasına göz atmanız yararlı olabilir.


Olumlu Olumlu[kaynağı değiştir]

Olumsuz Olumsuz[kaynağı değiştir]

  1. Emeklerinize sağlık. Ancak bu sayfada belirttiğin şeyleri yapabilmen için hizmetli olmana gerek yok :) Topluluğu ilgilendiren herhangi bir tartışmada fikirlerini paylaşmamışsın, hizmetlilerin uğraştığı temizlik işleriyle alakalı katkıların yok. Hizmetli olman için bir sebep bulunmuyor. Hiçbir kullanıcı her alanda faaliyet göstermek zorunda değil, senin seçtiğin yol da içerik üreterek katkıda bulunmak. Bunun için de hizmetli olunması gerekmiyor. Bu şekilde katkılarına devam etmeni diliyorum.--RapsarEfendim? 19.12, 23 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

Tarafsız Tarafsız[kaynağı değiştir]

Geçersiz Geçersiz[kaynağı değiştir]

Yorum Yorum[kaynağı değiştir]

Sorular Sorular[kaynağı değiştir]

On 15, hizmetli olarak görev alarak Vikipedi'ye katkıda bulunmak istediğin için teşekkürler. Görüş bildirecek kullanıcılara kılavuzluk etmesi için aşağıdaki sorulara yanıt vermeni rica ediyoruz.

1. Hizmetlilik görevlerinden hangilerine daha yoğun, hangilerine ise daha sınırlı katkıda bulunabileceğini öngörüyorsun? Şu anda yaptığın katkılarla hizmetlilik görevleri arasında nasıl bir denge kurmayı düşünüyorsun?
C: Şablon maddelerine daha ağırlık vermem gerektiğini düşünüyorum. Sınırlı katkının aksine hizmetlilik görevimi aldığım takdirde daha özverili ve yoğun çalışmam gerektiğini düşünüyorum.
2. Bugüne kadar yaptığın katkılar arasında en çok hoşnut olduğun hangisi ve neden?
C: Çeşitli konularda Türkçe vikipedide olmayan sayfaları ve maddeleri Türkçe vikipediye kazandırmak oldu. Türkçe bilgilere daha çok erişme imkanı sağlamak temel amaç.
3. Bugüne kadar başka kullanıcılarla etkileşiminde herhangi bir sorun yaşadın mı ve bununla ilgili bir özeleştirin var mı? Yaşadığın sorunlar seni nasıl etkiledi? Gelecekteki benzer durumlarda nasıl hareket edersin?
C: Geçmişte yaşadığım sorun olarak bazı kullanıcıların kaynak belirtilmeden asılsız sayfalar açılması ile ilgili bir sorun yaşamıştım. O kullanıcıların yaptıklarından ders çıkararak daha dikkatli davranmaya başladım.
4. Trollük ve süresiz engelleme konularında ne düşünüyorsun? Trollüğü nasıl belirlersin? Trollük veya politikalarda değinilmiş başka bir ağır ihlal durumunda süresiz engelleme verir misin, yoksa inisiyatif kullanarak süreli bir engeli mi tercih edersin?
C: Öncelikle sayfaların düzeninin bozulup bozulmadığına bakarım. Bozulduğu takdirde trollük yapan kullanıcıyı tespi ettikten sonra uyarı mesajı uygularım yine yaptığı takdirde inisiyatif kullanarak süreli engelleme veririm bu süre bitiminde tekrar yaptığı takdirde süresiz engelleme hakkımı kullanırım.

Yukarıdaki bir başvurunun arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız. Bu sayfaya herhangi bir ek değişiklik yapılmamalıdır.