Vikipedi:Botlar/İstekler/Arşiv/2013 Temmuz

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Şablon:Sinema portal[kaynağı değiştir]

Maddelerdeki {{sinema portal}} şablonunu {{portal}} şablonu ile değiştirmeyi planlıyorum. Örnek düzenleme. Bu konuda karşı görüş var mıdır? --Sadrettin mesaj 19:09, 25 Temmuz 2013 (UTC)

Bu değiştirmeye karşı değilim de, asıl yapılması gereken iş portal şablonlarını madde sayfalarından çıkarıp tartışma sayfalarına yerleştirmek. Bunu yapabilirsen daha da hayra geçer. Mukaddimeileti 20:05, 25 Temmuz 2013 (UTC)
O da olur. Öyle yapayım o zaman. {{VikiProje Sinema}} şablonunu ekleriz tartışma sayfalarına. --Sadrettin mesaj 21:01, 25 Temmuz 2013 (UTC)
Mukaddime'ye katılıyorum. Portal şablonlarının tartışma sayfasında olması daha iyi olur. Hatta birçok uyarı şablonu da ya tartışma sayfasına koyulmalı ya da boyutları küçültülmeli bence. Neredeyse maddenin yarısını kaplayan iki-üç uyarı şablonu, birlikte pek estetik durmuyorlar. Maddenin bir köşesinde yer alması gereken ve çok küçük (belki de liste halinde olabilecek) uyarı şablonları "pop-up" menüler halinde düzenlenebilir (imleci üzerine getirince büyük ve okunaklı gözüken, ya da ortaya çıkan). --docbaba 05:36, 27 Temmuz 2013 (UTC)Docbaba mesaj
Epey zaman geçmiş. Yanlış hatırlamıyorsam bu değişikliği yapmış olmalıyım. :) --Sadrettin mesaj 19:40, 9 Şubat 2014 (UTC)