The God of High School

Vikipedi, özgür ansiklopedi
The God of High School
갓 오브 하이 스쿨
Yayın bilgileri
YayıncıNaver (Naver Webtoon)
Imageframe
BiçimiWebtoon
TürAksiyon, dövüş, fantezi[1]
Yayınlanma tarihi8 Nisan 2011-günümüze
Sayılar1 (cilt)
Yaratıcı ekip
Yazar(lar)Yongje Park
The God of High School
Anime televizyon dizisi
YönetmenPark Seong Ho
YapımcıSae Whan Song
Joseph Chou
Saechan
SenaristKiyoko Yoshimura
MüzikArisa Okehazama
StüdyoMAPPA
LisansCrunchyroll
KanalTokyo MX, AT-X
Diğer kanallar
Aniplus
Yayın tarihi 6 Temmuz 2020 28 Eylül 2020
Bölüm sayısı13

The God of High School (Korece갓 오브 하이 스쿨 Gat Obeu Hai Seukul; "Lise Tanrısı"), Yongje Park tarafından yazılan bir manhwa serisidir. Seri, Nisan 2011 tarihinden bu yana Naver'in Webtoon platformunda yayınlanmakta olup Imageframe tarafından toplanan ve yayınlanan bireysel bölümler Nisan 2020 tarihi itibarıyla dört cilt halinde yayınlanmaktadır.

Serinin bir mobil rol yapma video oyunu bulunmaktadır. MAPPA tarafından hazırlanan bir anime televizyon serisi uyarlaması Temmuz-Eylül 2020 tarihleri arasında yayınlandı.

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Seri, Güney Kore'deki liseler arası dövüş turnuvası ile başlamaktadır. Bu turnuvanın amacı tüm liseler arasındaki en güçlü dövüşçüyü bulmaktır. 17 yaşında bir lise öğrencisi olan Jin Mo-Ri, daha sonra tanıştığı Han Dae-Wi ve Yu Mi-Ra ile birlikte bu turnuvaya katılırlar. Mo-Ri, çok geçmeden turnuva sahnesinin altında çok daha büyük bir şeyin yattığını öğrenir.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Mateo, Alex (4 Haziran 2020). "KSUKE, CIX Perform The God of High School Anime's Theme Songs". Anime News Network. 17 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Temmuz 2020. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]