Terrance and Phillip in Not Without My Anus

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Terrance ve Philip: Anüs'üm Olmadan Asla sayfasından yönlendirildi)
Terrance and Phillip in Not Without My Anus
SenaristTrey Parker
Matt Stone
Trisha Nixon
YönetmenTrey Parker
Diliİngilizce
Sezon sayısı2.
Bölüm sayısı1.
Yapım
YapımcıComedy Central
Kronoloji
Önce gelenCartman's Mom Is a Dirty Slut
Sonra gelenCartman's Mom Is Still a Dirty Slut

Terrance and Phillip in Not Without My Anüs ya da Terrance ve Phillip Anüsüm Olmadan Asla South Park'ın 2. sezonunun 1. bölümü toplamda ise dizinin 14. bölümüdür. Amerika'da 1 Nisan 1998'de Comedy Central kanalında yayınlanmıştır. Bölüm, ilk sezonda ara ara gözüken bir televizyon dizisi olan Terramce and Philip karakterlerinin tam uzunlukta bir bölümüdür. İlk sezonun son bölümü olan Cartman's Mom Is a Dirty Slut yarıda kaldığı ve Cartman'ın babasının açıklanması için ikinci sezonu bekleyen kişilere 1 Nisan tarihinde yayınlanan bu bölümle 1 Nisan şakası yapılmıştır. Beklenen bölüm ise ikinci sezonun ikinci bölümü olan Cartman's Mom Is Still a Dirty Slut ile gelmiştir.

Bölüm Trey Parker, Matt Stone ve Trisha Nixon tarafından yazılmıştır. Yönetmenliği ise Trey Parker tarafından yapılmıştır. Amerika'da 17 yaş üstü (TV-MA) için uygun görülmüştür. Bölümün toplam süresi 21 dakika 59 saniyedir. IMDb film ve dizi derecelendirme sistemi üzerinden oylanan bölüm 10 üzerinden 6.5 puan almıştır. Bu South Park dizisinin aldığı en kötü puanlamadır.[1]

Bölümün Terrance ve Phillip'in sürekli olarak gaz çıkararak eğlenmesi ile başlar. İkili Kanadalı oldukları için tıpkı Ike Broflovski gibi oldukça farklı bir yüz tipine sahiptirler. Bölüm Saddam Hüseyin tarafından ele geçirilmeye çalışılan Kanada'nın Terrance ve Philip tarafından kurtarılmasını konu alır.

Terrance ve Philip, içerdiği tuvalet mizahı ile bir South Park parodisidir.