Cartman's Mom Is Still a Dirty Slut

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Cartman's Mom Is Still a Dirty Slut
SenaristTrey Parker
David Goodman
YönetmenTrey Parker
Diliİngilizce
Sezon sayısı2.
Bölüm sayısı2.
Yapım
YapımcıComedy Central
Kronoloji
Önce gelenCartman's Mom Is a Dirty Slut
Terrance and Phillip in Not Without My Anus (Parodi)
Sonra gelenChickenlover

Cartman's Mom Is Still a Dirty Slut ya da Cartman'ın Annesi Hala İğrenç bir Kaltak South Park'ın 2. sezonunun 2. bölümü toplamda ise dizinin 15. bölümüdür. Amerika'da 22 Nisan 1998'de Comedy Central kanalında yayınlanmıştır. Bölüm, ilk sezonun son bölümü olan Cartman's Mom Is a Dirty Slut bölümünün devamıdır ve bölümde Cartman'ın babasının kim olduğu açıklanmaktadır.

Bölüm Trey Parker ve David Goodman tarafından yazılmıştır. Yönetmenliği ise Trey Parker tarafından yapılmıştır. Amerika'da 17 yaş üstü (TV-MA) için uygun görülmüştür. Bölümün toplam süresi 21 dakika 27 saniyedir. IMDb film ve dizi derecelendirme sistemi üzerinden oylanan bölüm 10 üzerinden 8.4 puan almıştır. Sezon oylama ortalamasının ise üstündedir.[1]

Bölümün adını Eric Cartman'ın babasını ararken annesi Liane Cartman'ın bir hayat kadını olduğunun tüm kasabalılar tarafından anlaşılmasından alır. Ayrıca devamı olduğu Cartman's Mom Is a Dirty Slut bölümüne gönderme yapmaktadır.

Bölüm Kyle, Kenny ve Stan tarafından Cartman'ın bahçede oyuncaklarıyla çay partisi oyunu oynarken çekilen bir görüntüsünün komik videoların yarıştığı televizyon programına yollanmasıyla başlar. Bölüm boyunca Cartman babasını aramakta ve çeşitli ipuçları bularak birçok kişiyi babası sanmaktadır.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]