Tartışma:Popmundo

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi


== Kategori ==

Bence, Popomundo Video Oyunları kategorisi içine alınmamalıdır. Popomundo maddesinin başında da, "Popomundo, grafikleri ve sesi olan geleneksel bir bilgisayar oyunu değildir." diye belirtilmiştir. Ayrıca Video oyunu maddesini de incelersek, Popomundo'nun bir video oyunu kriterlerine sahip olmadığını görebiliriz. Bence, video oyunu kategorisi yerine İnternet üzerinden web taraycısı ile oynanan oyunlar veya benzeri bir kategori Popomundo için daha iyi olurdu, diye düşünüyorum.--BlackLizard 10:54, 5 Ocak 2008 (UTC)

Sıkı bir Popmundo oyuncusu olarak kesinlikle katılıyorum, Popmundo asla bir video oyunu değildir. Kategorileri bu yönde değiştirdim. Morp 22:31, 2 Temmuz 2008 (UTC)

Bence yaptığım gözleme göre son olarak duran popmundo ile bdk97 nin yaptığı popmundo yazısın da fark vardır. Arkadaşımız az bilgi verirken bdk97 detaylı yazmıştır. 29 Eylül 2008 15:04

Oyun Sıralaması[kaynağı değiştir]

Sayfanın, Oyun maddesindeki oyundaki grupların, karakterlerin vb. sıralamasına ait bölümün kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Burası bir ansiklopedi. Oyunla tam olarak bağlantılı bir platform değil. Popomundo sayfasında sadece oyunun ne olduğuna, nasıl oynandığına, gelişme aşamasına vb. dair bilgiler yer almalı. Oyun içersindeki sıralama sürekli güncellenen birşey. Popomundo sayfasında bir sıralamanın yer alması, ansiklopedik bir sayfadan beklenene uygun değil. Diye düşünüyorum.--BlackLizard 17:50, 8 Mart 2008 (UTC)


İçerik Hakkında[kaynağı değiştir]

Ben de sıkı bir Popmundo fanatiği olarak şunları söylemek istiyorum. Maddeyi yazanın ellerine sağlık. Lakin anlatım tarzı Vikipedi'ye pek uymuyor. İçeriğin tarzı ansiklopedik değil. Biraz daha düzenlenmesi gerekir.

Sadece bir iki ufak örnek göstereyim; Popmundo, internet üzerinde oynanan bir "rol yapma" oyunudur, oyuncular sanal müzik sanayisinde şöhrete kavuşmaya ve/veya tıp, itfaiyecilik gibi farklı kariyer dallarında ilerlemeye çalışırlar.

Görüşüm: Sanayi demek, ağır üretim demektir. Ve sanatsal faaliyetlerin sanayii olarak nitelendirilmesi bence yanl--88.235.119.86 11:02, 9 Eylül 2009 (UTC)ıştır.

İkinci örnek: Oyun ilk kurulduğu zamanlarda tamamen müzik endüstrisi tabanlı iken artık işin içerisine evlilik, ebeveynlik, politika gibi kavramlar girmiş ve Popmundo, bir sanal hayat platformu halini almıştır.

Görüşüm: Arkadaşlar köşe yazısı veya makale yazmıyoruz. Ansiklopedi maddesi yazıyoruz. Kullanılan öznelere dikkat edelim lütfen. Kullanıcı:Atıf YILDIRIM (02.07.2009)

Karşıyaka ve Hatay Popmundo'ya katılacak mıdır? Katılacak olsa bile nereden biliyorsunuz? İçerik çıkartılmalı. --Maniaqq 07:52, 28 Ağustos 2009 (UTC) Maddenin değiştirilmesi taraftarıyım fakat bugünlük kilitlenmesi lazım önüne gelen vandallık denemesi yapıyor haberiniz olsun. Eski sayfayı en az 10 kez geri getirdim.

Suç Ve Gizlilik Bölümü[kaynağı değiştir]

Vahşi Yaşamda Hayatta Kalma yeteneği en iyi gizlilik yeteneği değildir. Hatta böyle bir kavram olmamalıdır. Zira Vahşi Yaşamda Hayatta Kalma yeteneğine güvenilirse tutuklanma olasılığı çok yüksektir zira tutuklanmayı hiç bir şekilde engellemez.--213.74.230.59 03:39, 13 Ocak 2011 (UTC)


Ve 30 gün değil en fazla 50 gün hapis cezası verilir. Yukarıya ekleme gereği duyuyorum eğer fazla kullanılmayan patika işe vahsi hayatta vs tüm yetenekleri öğrenip gizlenip patikada durması önemlidir.