Tartışma:Yelken

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Ulaşım (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ulaşım maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ulaşım kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Sayfanın atındaki denizcilik terimlerini ayrı sözlük başlıkları olarak girip , bu sayfadan "bakınız denızcilik terimleri" diye bağlantı vermeyi öneriyorum. Nasıl olur?--Selkem 18:27, 25 Kasım 2005 (UTC)

  • Öyle toplamak iyi olmayabilir. Bazı terimler detaylı olarak açıklanıp, resimlerle süslenebilir vs. Diğer wikilerde nasılmış bakmak iyi olabilir... - Kubra 19:13, 25 Kasım 2005 (UTC)

Yelkenli tekne 4. yüzyılda Mısırlılar tarafından icat edilmiştir[kaynağı değiştir]

Değerli arkadaş yelkenli tekne Mısırlılar tarafından icat edilmiştir.Bu kesinlikle doğrudur, ancak senin belirtiğin tahrinden en az 2000 yıl daha önce, kaynak alman wikipedia ve alman yelken makaleleri. Makaleni bu konuda bence düzenilmeli. Sence mümkünmü? Senin makaleni beğeniyorum. selamlar Zentuk 19:27, 25 Kasım 2005 (UTC)

Yelken ve yelkenli[kaynağı değiştir]

Selam. Bu madde Yelken maddesidir. Maddedeki yelkenliyle ilgili Yelkenli maddesinde yer alması gerektiğini düşünüyorum. Şimdilik düzenle şablonu eklendi. Takabeg ileti 06:09, 19 Ocak 2010 (UTC)

Yelkencilik basligi[kaynağı değiştir]

bazi bölümlerin (seyir sekilleri, manevralar) Yelkencilik sayfasina tasinmasi gerekli Bu imzasız yazı Tumu90 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 21.26, 8 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]