Tartışma:Yıldıztepe, Zile

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 


Yıldıztepe beldesine "Zile belde ve köyleri" (beldeler) kategorisinde neden yer verilmemektedir?[kaynağı değiştir]

"Yıldıztepe, Zile" sayfasının alt kısmına yerleştirilen "Zile'nin Belde ve Köyleri" isimli kutucukta Beldeler kategorisinde Yıldıztepe'ye yer verilmemiştir. Eski adı Boztepe olan Yıldıztepe, Zile'nin bir beldesidir. Ayrıca Zile'nin beldeleri kategorisinde yer alan İğdir belde değildir. Zile ilçesinin Beldeler kategorisine Yıldıztepe'nin yanısıra Evrenköy, Güzelbeyli ve Yalınyazı'nın da eklenmesi gerekir. Zile'nin beldeleri hakkında başvurabileceğiniz önemli bir kaynak: (Zile Belediyesi - Zile'nin Kasabaları Sayfası) Diğer bir kaynak: [Yerelnet.org.tr - Yıldıztepe Belediyesi, Tokat] Yukarıdaki kaynak temel alınarak yetkili arkadaşlardan, Zile'nin Beldeleri kategorisinden İğdir'i kaldırmalarını ve bunun yerine Evrenköy, Güzelbeyli, Yalınyazı ve Yıldıztepe'yi eklemelerini önemle rica ediyorum. ELTeacher60 18:07, 25 Ağustos 2010 (UTC)


Zile belde ve köyleri şablonu güncellenerek bu sorun çözülmüştür. ELTeacher60 09:15, 27 Ağustos 2010 (UTC)

Dış Bağlantılarda Güncelleme[kaynağı değiştir]

Dış bağlantılara Yıldıztepe Ortaokulunun web adresi eklendi. Kırık ve alakasız bağlantı çıkarıldı. Yerelnet bağlantısı güncellendi. 141.196.164.93 00:14, 27 Ağustos 2013 (UTC)