Tartışma:Viber

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Bilişim (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bilişim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bilişim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İsrail (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İsrail maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İsrail kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kayda Değerlik[kaynağı değiştir]

Kayda değerlik yönergesine bağlı olarak kayda değer ve kalıcı olup olmadığının tartışılması gerekli kanımca. Bu maddenin ingilizce sayfasıda kayda değerlik bakımından incelendiğinde orada da soru işaretleri var bu yüzden bu tartışılmalı.Khadkhall (mesaj) 15:43, 24 Ekim 2012 (UTC)

Kayda değer olmadığını neden düşünüyosunuz? Yazılım madddeleri açılmakta bu maddenin de diğerlerinden farklı olarak neyini kayda değersiz olduğu düşünmektesiniz?--xrazymesaj 12:56, 27 Ekim 2012 (UTC)

:Merhaba, yukarıda bahsettiğim kayda değerlilik yönergesinden yola çıkarak kayda değer olmayabileceğini düşünüyorum. Daha detaylandırırsam, bu yönergede şöyle tanımlanıyor kayda değerlilik:Kayda değer, "dikkat çeken" veya "hakkında kayıt düşmeye değer" anlamındadır. "Ünlülük" veya "önemlilik" ile eş anlamlı değildir. Kültür, eğlence, spor, ekonomi, tarih, edebiyat, bilim veya eğitim üzerinde kayda değer ve doğrulanabilir etkiye sahip olmasını değerlendiriniz. Bu tanımdan yola çıkarak eğer bu yazılımın yazılım dünyasına kayda değer bir katkı sağladığını ya da dikkat çeker olduğunu düşünüyorsanız bence bu maddeyi bu yönde sahip olduğunuz kanıtlarla geliştirmelisiniz. Ben google ve google scholar araması yardımıyla bu yönde bir kanıt bulamadım fakat şunu da belirtmeliyim ki bu tür yazılımların uzmanı olmadığımdan dolayı da bu kanıtlara ulaşamamış ya da gözden kaçırmış olabilirim. Khadkhall (mesaj) 14:55, 27 Ekim 2012 (UTC) Geçte olsa kayda değer olduğu anlaşıldı. Khadkhall (mesaj) 21:13, 9 Ocak 2013 (UTC)