Tartışma:Vahiy

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Din (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Din maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Din kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İslam (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İslam maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İslam kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Diğer İbrahimi Dinlerde de vahiy kavramı olduğu için, genele mi çevirsek tanımı? - Noumenon 10:13, 17 Nisan 2006 (UTC)

İbrahimi dinlerin tamamına İslamiyet deniyor zaten. Hristiyanlık ve Yahudilik tahrif olup sonradan oluşturulan dinlere denir. Öyle değil mi? Bu imzasız yazı Ahmetyuksel86 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 13:40, 27 Haziran 2006

ahmetyuksel86, tabii ki öyle değil, ciddi değilsinizdir umarım.. bence de genele çevirebiliriz. --spAs 10:52, 27 Haziran 2006 (UTC)
  • spas tabii ki öyle biraz araştırmanı tavsiye ederim--ahmetyuksel 10:37, 1 Temmuz 2006 (UTC)
  • Sadece İslam'a göre öyle. Hristiyanlık ve Musevilik bu fikri paylaşmıyor. Biz ise tek bir dini odak alarak yaklaşamayız mefhumlara. - Noumenon mesajkatkılar 14:05, 1 Temmuz 2006 (UTC)

Connection.88.232.158.199 00:20, 27 Aralık 2012 (UTC)