Tartışma:Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Futbol (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kaldırılan listeler hakkında[kaynağı değiştir]

Şu değişikliklerle maddede yer alan üç listeyi kaldırdım. Bu listeler, bu kurum tarafından oluşturulan özgün listeler değil, çeşitli istatistiklerin toplanmasıyla oluşturulan listeler. Mackolik.com maddesine "ligde en çok gol atanlar" ve "en yüksek gol ortalamasına sahip olanlar" gibi listeler eklemeye benziyor.--RapsarEfendim? 16:03, 18 Nisan 2015 (UTC)

"Yılın takımları" bölümünü genişletme[kaynağı değiştir]

Yıllara göre birinci sıraya oturan takımlar listelenmiş sadece. Oysa listeler her sene en az 25 takım olarak açıklanmış. Yıllara göre ikinci ve üçüncü sıraya oturmuş takımları da listeye dahil ediyorum ki Avrupa takımlarının egemenliğindeki listede kısmen de olsa diğer kıta takımlarının derecelerini de göstermiş oluruz. Ayrıca Türk takımlarının liste başarılarını da notlar kısmına ilave ediyorum, kaynaklarıyla beraber. Sonrasında takımların puanları da ilave edilebilir belki. --85.101.70.163 04:28, 17 Haziran 2015 (UTC)

Türk takımlarının derecelerini ayrı olarak belirtmenin faydalı olacağını düşünmüştüm lakin VP:MİLLİ politikası kapsamında çıkarmak daha uygun sanırım. --85.101.70.163 05:04, 17 Haziran 2015 (UTC)
Sıralamayı oluşturan takım puanlarını da ekledim. Böylelikle birincilerin kaç puan farkla zirveye oturdukları görülebilir ve rakipleriyle kıyaslanabilir. Ayrıca kaynakça bölümünü kutucuklu yaptım ki görüntü kirliliği yaratmasın. --85.101.70.163 06:39, 17 Haziran 2015 (UTC)

Tablonun kolay anlaşılması için görünümde renk ayrımına gidiyorum. Ayrıca daha önce bitişik olan puan bölümlerini mukayese sisteminin düzgün işlemesi için ayırıyorum. --78.169.119.96 16:41, 17 Haziran 2015 (UTC)

konu sitenin olmazsa olmazı[kaynağı değiştir]

neden dünya 1.liglerinin en golcü yüz oyuncu listesini kaldırdınız ilk sırada pelenin 541 bican ve puşkaşın 530 vede 513 diye giden sıralamasını biz futbol severler yeni rekortmenler messi ve ronaldonun nereye kadar gidebileceklerini listeye bakıp görüyorduk arada sitede en çok bakılan sayfa orasıydı yok kalecilermiş en iyi takımlarmış yıllara göre bunları geçin arkadaşım futbol demek gol demek oda rekortmen golcülerin listesi demek tekrardan açarsanız o sayfayı sevinirim yoksa sanırım üyeliğimide sileceğim siteyede bir dahada uğramam gerek yok çünkü bu 5 tir girip bakıyorum dahada girmem yani böyle giderse :(((((( — Bu imzasız görüş Napolyonasor (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Vikipedi'de "üyelik silme" gibi bir uygulama bulunmamakta olup özgür iradenizi tabii ki dilediğiniz yönde kullanabilirsiniz @Napolyonasor. Dr. Coalmesaj 02:59, 5 Şubat 2016 (UTC)