Tartışma:Uludağ Millî Parkı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Bursa (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bursa maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bursa kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


  • Şimdi böyle birbiriyle aynı anlama sahip bir sürü madde açılıyor.Sanırım bu sözlüklerden gelme bir alışkanlık,oysa ki bu tip maddeler vikipedi bir ansiklopedi olduğundan dolayı taslak kriterlerini ancak karşılıyor.Şimdi buradan sormalı.Bu madde daha ne kadar geliştirilebilir diye? --Yürekli 18:05, 23 Temmuz 2008 (UTC)
    • Değerli Yürekli bir Milli Park ve bir dağ maddesi ansiklopedi ve içeriki olarak --hukuki , toplumsal ve alan olarak zaruri iki ayrı madde ve bilgi konu olarak değerlendirilmeli. Bir milli park maddesi parkın tarih ve hukuki akış boyutu göstermektedir, madde doğa sorunlara karşı bilincimizin artışı ile ve parklara karşı saygımizın artışı ile gelişir.Kolay gelsin . --Zentukmesaj 18:26, 23 Temmuz 2008 (UTC)

Ben Milli Parkları tartışmıyorum.[kaynağı değiştir]

Benim için önemli olan Vikipedi.Vikipedi'ninde kendine ait kuralları var.Milli Parkları tartışmak hukukçuların,milletvekillerinin işi,bir vikipedist olarak benim görevim Vp kuralları çerçevesinde hareket etmek.Ör:Yasalarla terörist olduğu kanıtlanmış bir çok örgüt vikipedi'de bu şekilde adlandırılamıyor.Bir başka örnek, İntihar yöntemleri yasada böyle bir yayın yapmak suç,ama burası vikipedi.--Yürekli 18:31, 23 Temmuz 2008 (UTC)

    • Değerli Yürekli vikipedi kuralların benimsemen beni mutlu kılıyor. Bilimsel olarak bir Yellowstone National Park ve Rocky Mountains hem ansiklopedi, hem bilimsel ayrı konular. Bir dağ maddesi , onun topografi ve ontografi bakşından, yer alt kaynaklar ve... boyutaları içerir. Bir mili park , tarih , alanboyut, toplumsal amaç ve değerler bakımından başka bir Vikipedi maddesi dir. İyi çalışmalar--Zentukmesaj 18:42, 23 Temmuz 2008 (UTC)
  • Kaya Dağları Kuzey Amerika'yı baştanbaşa geçen (Alaska'dan,Meksika ortalarına kadar) kuzey-güney doğrultulu sıradağlardır.Üzerlerinde pek çok Milli park bulunur.Yellowstone onlardan sadece biridir.Uludağ ise tek bir dağdır.Farklı yani.--Yürekli 18:56, 23 Temmuz 2008 (UTC)