Tartışma:Türkiye'deki devlet yolları listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Resmi sitelerinde herhangi kaynak var mı?? İnternette tek bulduğum kaynak Google Sites'daki Turkey devlet yollari (Road numbering systems) (o bilgi nereden geliyor acaba)... Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Genel Müdürlüğü'nün sitesinde bir şey bulamadım... --katpatuka 13:33, 22 Mart 2010 (UTC)

..http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Root/Uzakliklar.aspx sayfalarında devlet yolları bir liste olarak yok. Ancak her yıl güncellenen Türkiye ve Bölge haritalarında yollar, başlangıç, bitiş, kısımları ve uzunluklarıyla net olarak görülüyor. Bu değişiklikler {{Türkiye'deki devlet yolları listesi}}'nde yer alan sayfalara zamanında işlenmektedir. Örnek: D 100, D 877 gibi Mehmet Ali Acar 16.42, 18 Temmuz 2019 (UTC)