Tartışma:Türkiye'deki Kırım Tatarları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Kırımlılar için boş madde değil nedense ya ekliyorum yok yetersiz yok boş vs.Ne istiyorsunuz anlamak mümkün değil?

crh:Türkiyedeki Qırımtatar köyleriO panoyu oluşturmak kolay mı? Size göre herşey boş içerik yetersiz vs.Azeriler teklif ediyor yaz diye azerice bilmediğim halde uğraşıyorum.Ya bişeyler yapmak amacım .Ama size göre sil gitsin.Levent abi vs boş değil yaptıklarım anlamlı.Bir gürcistan sayfasına bak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Yazeri yemekleri gürcü yemekleri vs.ama gücünüze giden ne????????????

    • Özgür Ansiklopedi malesef yasak ansiklopediye dönüşmüş. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Neyin kaynağını bekliyorsunuz. Bugün hayatta olmayan insanların nüfus kağıtlarınımı toplayıp getirelim. Yoksa Kırım Tatarı olmayı hakaret olarakmı görüyorsunuz. Böyle bir bilgi sadece bir veya birkaç yazılı kaynakla elde edilemez. Belirtilen yerler hakkında farklı bir görüşü olan varsa itiraz edecektir herhalde. İtirazı haklı ise sadece şüpheli bilgi silinebilir. Yasak ansiklopediye hoşçakal diyorum. Tekrar özgür olduğunda görüşmek üzere.--Mzekiu 20:49, 13 Ekim 2009 (UTC)

Tokat Büyükyıldız Tatar değildir.[kaynağı değiştir]

Tatar değil Çepni yerleşimidir. Ayrıntılı bilgi için Büyükyıldız, Tokat tartışma bölümüne bakabilirsiniz. Kumanbay (mesaj) 11.55, 12 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]