İçeriğe atla

Tartışma:Türk Tugayı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Taraflı ve Yanlış İfade[kaynağı değiştir]

Türk ordusunun bütün dünyanın takdirini kazandığı söyleniyor. Bütün dünya ABD oluyor herhalde bu deyişe göre. ifadeyi değiştiriyorum.. Tolstoyevski 12:17, 26 Mart 2007 (UTC)


tarafsız bir ifade biri bu arkadaşa mani olsun mehmetçik kendini ateşe atmıştır.diğer orduların yapamadığı şeyi yapmıştır...Bu imzasız yazı Magyar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Mehmetcikin amerikan köpegi rolü tek abd dünyasindan takdir almistir, baska kimseden almamistir zaten

Bu ne düzensizlik[kaynağı değiştir]

Maddede Kunuri ve Kumyangjangni Savaşları ayrı ayrı anlatılmalı. Çok baştan savma duruyor bu haliyle. 88.255.14.222 00:56, 12 Mayıs 2008 (UTC)

Ölü kelimesi[kaynağı değiştir]

"Kore Savaşı boyunca Türkiye toplam 741 ölü ve 2147 yaralı verdi." Cümlesindeki "ölü" kelimesi; "şehit" kelimesiyle değiştirilmiştir...

Türk Tugayı[kaynağı değiştir]

Maddenin Türk Tugayı başlığıyla yeniden düzenlenmesini öneriyorum. Kaynaklı interwikileri de var. Takabeg ileti 04:07, 29 Mayıs 2010 (UTC)

Kıbrıs Türk Tugayı diye bir şey de var. O yüzden anlam ayrımı maddesi de lazım olacak. Takabeg ileti 04:08, 29 Mayıs 2010 (UTC)
Onun yerine madde adını tugayın adı olan "Şimal Yıldızı" olarak değiştirsek daha doğru olmaz mı? Çünkü Türk Tugayı kelimesinden TSK'daki tüm tugaylar anlaşılıyor.--Oğuzhan 15:45, 26 Haziran 2010 (UTC)