Tartışma:Susuz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Yazının yayınlandığı sitenin yöneticilerini tanımaktayım ve ilçenin tanıtımı açısından bu veri girişine herhangi bir itirazları yok. Bu imzasız yazı Sonceng (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Bu tür sözlü alınmış (hatta yazılı alınmış) izinler Vikipedi için geçerli değil ; Buraya aynen içerik aktarılabilmesi için içerik aktarılan site ya GÖBL ya da Kamu malı lisansına sahip olmalıdır. Ayrıntılı bilgi için bkz. Vikipedi:Telif hakları--renegademsj 09:24, 22 Ağustos 2006 (UTC)