Tartışma:Steven Spielberg filmografisi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Eski seçkin listeSteven Spielberg filmografisi, eski bir seçkin listedir. Aşağıdaki madde aşamalarındaki bağlantılardan onun ilk adaylık sayfasını ve neden statüsünü kaybettiğini bulabilirsiniz. Eğer seçkin madde kıstaslarını tekrar karşılayacak noktaya gelmişse maddenin tekrar seçkin liste olması için onu aday gösterebilirsiniz.
Vikiproje Sinema (Liste-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sinema maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sinema kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Opera'da sorunlu görünüyor[kaynağı değiştir]

Maddede şöyle anlayamadığım bir sorun var. Bu sayfanın Internet Explorer'daki görüntüsü. Bu ise Opera'daki ekran görüntüsü. Opera'da sorunlu görünmesinin nedenini anlayamdım. Firefox da düzgün gösteriyor.--Cfsenel 15:01, 6 Ocak 2009 (UTC)

Şablonda vandalizm varmış. Ama Opera'da vandalizme uğramış sürümü görünürken diğer tarayıcılarda eski sürümün görünmesinin nedenini anlayamadım. Ayrıca şablonu düzeltmeme karşın Opera'da hala eski vandallanmış sürüm görünüyor.--Cfsenel 15:11, 6 Ocak 2009 (UTC)