Tartışma:Sertleşme

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

yav buraya da penis resmi koydunuz. penis maddesinden resmin kaldırılması epey tartışmalı olmuştu şimdi de burası çıkmış.... Bu imzasız yazı 78.183.196.45 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba, öncelikle bu resimlerden rahatsızlık duyan birisi değilim. Belki orta yol bulunur ve ciddi bir ansiklopediye belki böylesi daha çok yakışır düşüncesi ile resimleri silmeden çekmeceli sisteme koymuşdum. Normalde bu sayfaya bilerek gelmeyen yani rastgele sayfa ile buraya ulaşan kullanıcıları da düşünmüşdüm (malum, o resimleri herkes görmek istemeyebilir). Fakat bu uygulamam maalesef çok kısa zamanda geri alındı. Bundan sonra bu değişiklikte ısrar edecek değilim, ancak çekmeceli sistemin neden sakıncalı olduğunu da anlayabilmiş değilim. Teşekkürler --78.188.4.146 06:15, 26 Mart 2009 (UTC)
Neden ısrarla sansürlemek istediğinizi anlamış değilim. Ereksiyon veya penis kavramları, din ve siyaset gibi başkalarına ofansif gelebilecek şeyler olmaması gerekir. Siz penisten rahatsız oluyorsanız ben de kulaktan, diz kapağından veya domatesten rahatsız oluyorum. Onları da gizlesinler veya kaldırsınlar. Sertleşme maddesine penis resminin konulması neden birilerine dokunuyor? Yani böyle bir şeyi aratınca ne çıkacağını umuyordunuz ki? İhsanjrmesaj 23:03, 3 Mart 2012 (UTC)

İçeriğin çıkarılması[kaynağı değiştir]

Wikipedia'yı her yaştan insan kullanmaktadır, bu yüzden kullanılan içeriğin uygunluğuna da dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu sayfadaki çıplak insan resminin çıkarılmasını talep ediyorum, bu konuda bilimsel araştırma yapan herhangi bir kişinin işine yaramayacak, aksine insanları kötülüğe sevk edebilecek bir görsel olduğundan çıkarılmasını talep ediyorum. Yavuz Demirkol (mesaj) 21.46, 20 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Ne gibi kötülüğe sevk edebilir? --5.46.190.49 21.48, 20 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]