Tartışma:St. Antuan Katolik Kilisesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Sent Antuan Bazilikası sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Hristiyanlık (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hristiyanlık maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hristiyanlık kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK

Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK

Vikipedi resmi ad ansiklopedisi değildir. Öyle olsaydı Türkiye maddesini Türkiye Cumhuriyeti, Boğaziçi Köprüsü maddesini ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne taşırdık @Drüfft. Bunlar sadece bir derya denizde bir-iki örnek. Arama sonuçları dahi trajik yaygınlığı bizlere gösteriyor. 12 milyon/1650. Topluluğun görüşlerine başvurmadan bu tür taşımalar yapmaktan kaçınınız. --Maurice Flesier message 13:09, 20 Aralık 2017 (UTC)