İçeriğe atla

Tartışma:Samsun Çarşamba Havalimanı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Havacılık (Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Havacılık maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Havacılık kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Havalimanının Tarihi[kaynağı değiştir]

Havaalimanının tarihi geçmişinin yer aldığı bölümde, daha önce ki adlandırılmalarıyla Samsun Havaalanı ve Samsun Çarşamba Havaalanı olarak değil, 2012 Şubat'ta yeni verilen unvanıyla; Samsun Havalimanı ve Samsun Çarşamba Havalimanı olarak yer almaktadır. Düzeltmeme karşın iptal edilerek yine aynı şekilde gösterilmektedir. Tarih bir olayın ya da durumun geçmişini anlatmak, göstermektir. Bu durumda Şubat 2012'de havalimanı olduğu halde tarihi veri başlıklarında yeni unvanıyla sergilenmesi ne kadar doğrudur? Geçmişte ki unvanları Samsun Havaalanı ve Samsun Çarşamba Havaalanıdır. 2012 Şubat'ında Samsun Çarşamba Havalimanı adını almış ve mevcut durum yine tarih bölümünde tarafımdan, Samsun Çarşamba Havalimanı olarak yeni bir alt başlıkla düzenlenmiştir. İlgilenmenizi, yanlışım varsa bilgilendirmenizi rica ederim.Garbino (mesaj) 11:53, 25 Haziran 2012 (UTC)