Tartışma:Sabancı Üniversitesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Yükseköğretim (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yükseköğretim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yükseköğretim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Fotoğraflar Sabancı Üniversitesi yönetiminden alınmıştır, yönetim basında ve herhangi bir iletişim organında okulun tanımı için resimlerin kullanımını onaylamaktadır. Bu imzasız yazı 193.255.135.9 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sonuçta fotoğrafın telif hakları saklı özgür lisansa sahip değil (GFDL, KM ...) Telif hakkı saklı fotoğraflarda Vikipedi'de sadece Adil kullanım politikasına göre bulunabilir ve yüklediğiniz resimler bu kritere uymuyor. Özgür bilgi amacımız, maddeyi tanıtacak fotoğrafları yüklediğiniz resimlerdeki gibi binaları örneğin) kendiniz de çekebilirsiniz. Kaynak ve lisans bilgileri de doğru olduktan sonra silinmeyecektir.--Machiavelli' msj 09:27, 17 Temmuz 2007 (UTC)

Bu sitede yer alan her türlü bilgi, Sabancı Üniversitesi'nin web sitesinden derlenmiştir, okulun felsefesi ve öğrenci oluşumları tanımları dışında tamamen tarafımdan yazılmıştır. Tarafımdan yazılmamış metinler sitenin medya için bölümünde yer almaktadır ve promosyonel olarak basın ve herhangi bir iletişim organında kullanılmasına Sabancı Üniversitesi yönetimi tarafından izin verilmiştir, adil kullanımdır. Detaylı bilgi için sabanciuniv.edu adresini ziyaret edebilir, başka bir amaçla kullanımı için id@sabanciuniv.edu'den bilgi alabilirsiniz. Bu imzasız yazı 85.103.133.122 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Web sitesinde bariz bir şekilde her sayfada telif hakkı sembolü kullanılmış. Başlığın bir önemi yok. Bu bilgiler ve fotoğraflar özgür kullanım olarak belirtilmedikçe burada kullanamayız. Ya da özel olarak bu bilgi ve fotoğraflar için izin alınması gerekir. Ayrıca, doğruluğu kanıtlanamayan iddiaları da girmemek gerekir. --Mskyrider ileti 08:23, 19 Temmuz 2007 (UTC)

Metal Militia, neden sayfayi ilk haline geri aliyorsun Bu imzasız yazı 85.103.133.122 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Çünkü eklediğiniz içerik telif hakkı ihlali. Lütfen tekrarlamayın. Engellenmenize yol açabilir. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 07:15, 19 Temmuz 2007 (UTC)
Tekrar merhaba. Sayfadaki çoğu şeyi kendim yazdım. Kendim yazamıyacağım, okulun akademik düşünce bildigersi, öğrenci oluşumlarının tanımlar gibi kısımları sabancı üniversitesi web sitesinden aldım. Burada bulunan bilgiler basın a dağıtılmış, okulun promosyonu ve/veya karalanması dahil her türlü amaç için kullanılmasına izin verilmiştir. Ayrıca okulun kurumsal marka yönetimi departmanıda fotoğraf ve metinlerin her türlü kullanımına izin vermiştir. Bu sebepler doğrultusunda siteden aldığım kısmın en azından adil kullanım çerçevesine gireceğini düşünüyorum. Ayrıca lütfen sayfayı geri alırken düzeltin, tamamen geri almayın. Bu imzasız yazı 85.103.133.122 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Size gönderilen uyarıları dikkatlice okuyunuz. Telif ihlali Vikipedi'de suçtur. Engellenmenize yol açar. Vikipedi'ye tüm bilgiler satır satır tek tek yazarların kendi cümleleriyle eklenir. Başka sitelerden "copy-paste" metoduyla çalışılmaz. Bilgileri aldığınız yerin "alabilirsiniz" demesi de birşey değiştirmez. Aynen kopyalayamazsınız. Bu konuda başka bir uyarı almayacaksınız. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 07:30, 19 Temmuz 2007 (UTC)
Peki, gerektiği üzere baştan aşağı kendi cümlelerimi kullanacağım, fakat akademik özgürlük belgesi, denetim kurulu üyeleri gibi gerçeğiyle birebir benzerlik göstermesi gereken bir kaynağı nasıl buraya yerleştireceğimi söylermisin. Bu imzasız yazı 85.103.133.122 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Lütfen mesajlarınızın sonuna imzanızı atınız. Bahsettiğiniz kaynaklar için, maddenin dış bağlantılar bölümünde ilgili sayfaya link verebilirsiniz. Okuyucular da oradan okuyabilirler. Aynı bilgilerin burada tekrarı da böylece önlenmiş olur. --Metal Militia ileti 07:39, 19 Temmuz 2007 (UTC)
Son değişiklikteki her kelimeyi kendim yazdim, kilidi açarsanız geriye kalanıda düzelteceğim.

Sabanci Universitesi[kaynağı değiştir]

Kilitlemeyi yaptigin son degisiklikte herhangi bir telif haklari ihlali yoktur. Kilidi acarsan sevinirim. Bu imzasız yazı 85.100.57.178 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Benimle daha fazla bu konuyu görüşmenize gerek yok. Maddenin korumaya alınış nedeni bellidir. Dilerseniz ilgili maddenin tartışma sayfasında ya da bir başka yöneticiye durumu belirterek yardım isteyebilirsiniz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 10:28, 19 Temmuz 2007 (UTC)