Tartışma:Roland Koch (oyuncu)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sayfanın taslak olduğunu belirten şablon eksik olduğunu belirtme anlamında yeterlidir. Açıklamada da belirttiğim gibi eksik şablonu maddede belirli bir yerin (mesela ilk gençlik yılları) eksik olduğunu belirtmek için kullanılır. Çok kısa olduğunu, geliştirilmesi gerektiğini zaten taslak şablonları ile belirtiyoruz. Eksik şablonu "genel bir eksikliği" anlatan şablon değildir.--Alperen (mesaj) 12:19, 26 Ağustos 2015 (UTC)

Hem taslak hem eksik. --Turgut46 12:21, 26 Ağustos 2015 (UTC)
Taslak zaten eksiktir. O yüzden bu maddelerde kullanılmıyor bu şablon. Bu şablonun kullanım amacı bu değil. Dediğim gibi, mesela futbolcunun bir takımda geçirdiği sezon önemli ve oradaki bilgi eksik ise bu şablon oraya koyulur normalde.--Alperen (mesaj) 12:24, 26 Ağustos 2015 (UTC)
İngilizce şablonda eksik olan kısım belirtilmediği zaman şöyle bir uyarı çıkıyor, kırmızı ve büyük harflerle: This article is missing information about Error: you must specify what information is missing.. Açıklaması da şöyle diyor: The tag should be used when it is believed that certain general information is not present in the article but it is necessary to include it. Demek ki belirli bir bilginin eksik olduğu belirtilmeli. Bu olmadan bu şablonu kullanmanın bir anlamı yok.--Alperen (mesaj) 12:28, 26 Ağustos 2015 (UTC)