İçeriğe atla

Tartışma:Roj TV

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


Bilmeden Yazılanlar[kaynağı değiştir]

Taraflı yazıyı değiştiriyorsunuz, yazdığınızda taraflı oluyor. Bırakın şu en tarafsız hali ile kalsın. Konu hassas bir konu istenildiği yere gidebilir. Politikacılarınız doğruları göremiyor bari şu özgür ansiklopediyi politikacılarınıza benzetmeyin... 82.35.147.204


İmzanızı IP olarak ekledim. Bu zikrettiğiniz politikacıların bizim olduğunu nereden düşünüyorsunuz onu anlamış değilim. Tıpkı Aponun da sahibi kimse gözükmediği gibi.--LandSCape 23:21, 28 Mayıs 2006 (UTC)


Tamam özür dilerim, değiştireyim o zaman, 'ülkenizin politikcılarının'. Umarım bu değişikliği beğenirsiniz. Ayrıca IP adresimi imza olarak eklediğiniz için teşekkür ederim.82.35.147.204

Kayıtlı kullanıcı olursanız daha iyi olur kanısındayım. kayıtlı kullanıcı olmadığınız için size mesaj atamıyorum... Eğer anti emperyalist açıdan olarak olaya bakıyorsanız, sanırım esas oyunu görmeniz uzun sürmez. Saygılarımla.--LandSCape 23:30, 28 Mayıs 2006 (UTC)

Merhaba, Makalenin bu haliyle kalmasi vikipedinin meşruyetini zedelemekte. Alman Anayasa-Koruma-Bakşkanlığı Türkiye tarafindan terörist kabul edilmeyen başka kurumlarida takip etmekte. Roj Tv "terörist" olmayan bir kesim tarafindan da izlenmekte. 12 Mart 2008 zag

  • Maddenin karşıt ya da yandaş bir mantıkla değerlendirileceği ve siyasi tartışma yürütüleceği yer ansiklopedi ortamı değildir. Maddenin kendisi, yeterince kaynakla desteklenmediği için tartışma yaratacak şekilde duruyor. Dolayısıyla ansiklopedik bir madde olmaktan öte bir siyasi değerlendirme gibi görünüyor.--dYn$m 09:37, 23 Şubat 2010 (UTC)

Merhaba, burada çok eksik var. Almanya'da 2007 de getirilen bir yayın yasağı, ve daha sonra bu yasağın yersiz olduğu ve ROJ TV'nin yasa dışı bir durumu olmadığı, 2010 da Almanya'da mahkemede kararlanmıştır. Bunlar burada belirtilmesse, doğrulara göz yumulmuş olur ve buda pek özgürce olmaz. Bu imzasız yazı 79.102.162.142 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.