Tartışma:Olimpiyatlarda Türkiye bayrak taşıyıcıları listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Olimpiyatlar (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Olimpiyatlar maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Olimpiyatlar kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Zaten tek sporcu gitmiş, bayrağı da o taşımış diyebilir miyiz? Gerçi geçişte Türk bayrağı taşındı mı o da soru işareti.--RapsarEfendim? 19:40, 12 Mayıs 2016 (UTC)

Tek sporcu gitmişse o taşımıştır ama nasıl bir bayrak olduğuna dair malumat bulmak lazım.--Sayginerv-posta 20:29, 12 Mayıs 2016 (UTC)

Kapanış törenleri[kaynağı değiştir]

Onları da eklemek gerek esasen...--RapsarEfendim? 05:19, 13 Mayıs 2016 (UTC)

Kapanış son dönemlerin modası ve genelde aynı kişi taşıyor diye hatırlıyorum. Eğer ABD örneğinde olduğu gibi düzenli olarak ikinci bir isim varsa ekleyelim; yoksa -istisna ise- notlarda belirtelim derim.--Sayginerv-posta 09:28, 13 Mayıs 2016 (UTC)

Şu kaynak fena değil (veriler için dipnot vermediğinden kaynak olarak alamasak da faydalanabiliriz)+şurada da bayrak taşıyan için Nuri Boytorun denmiş.--RapsarEfendim? 05:37, 13 Mayıs 2016 (UTC)

Henüz kaynaksız olanlar sports-reference'in listesinden. 1984 için de M. Yurdadön-S. Aksu durumu vardı; yanlışları olabiliyor. Nuri Boytorun'u doğrulayan bir yer daha varsa değiştirelim.--Sayginerv-posta 09:28, 13 Mayıs 2016 (UTC)