Tartışma:Murad Mirzayev

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Azerbaycan (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Azerbaycan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Azerbaycan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kullanıcı @Basak'ın daha önce oluşturduğu Adam Sahakyan maddesinin tartışma sayfasında yazdığımı aşağıya kopyalayorum. Diğer kullanıcılar ne düşünür acaba, KD konusunda?
Azeri-Ermeni veya Türk-Ermeni çatışmalarında yahut Herhangi bir zaman diliminde, herhangi bir yerde, herhangi bir çatışmada (Suriye, Irak, Somali, Afganistan vs. vs.) milyonlarca insan hayatını kaybetmiş ve kaybediyor. Maddeyi okudum. Kayda değer yön bulamadım (savaşı, çatışmayı kazanır ya da kazandıracak bir şey yapar anlarım. Olağanüstü bir başarısı da yok sivil hayatta vs). Savaşlarda her ölen kişi için madde açılmamalı diye düşünüyorum. Benzer maddelerin yüzlercesi Azeri Viki'de de var. Orada yer alan asker ya da sivil birinin de, sadece çatışmada öldü diye Türkçe Vikide olmasını istemem. Öyle olacaksa, Kıbrıs'ta, Kore'de, PKK çatışmalarında, teror saldırılarında hayatını kaybeden ne kadar güvenlik görevlisi, korucu vs için madde oluşturma tartışmalarının kapısı açılmaz mı?-----Potkal 06:59, 31 Mayıs 2017 (UTC)

Azerbaycan Ulusal Kahramanı Madalyası'ndan dolayı kayda değer.--[evolutionoftheuniverse] @trwiki 03.32, 22 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]