Tartışma:Muhteşem Yüzyıl Kösem

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Televizyon dizileri (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Televizyon dizileri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Televizyon dizileri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Update: Muhteşem Yüzyıl-Kösem cast in august 2015, (link). Çağatay Ulusoy isn't in the cast. Regards. ConnieGB 19:54, 30 Ağustos 2015 (UTC)

@Pinar sayfayı neden taşıdınız ki. Dizinin isminde : işareti yok. OkanfanEvet benim? 11:16, 11 Aralık 2015 (UTC)

Muhteşem bir tanıtım mı geçen yıla göre sönük ama kadro çok iyi görünüyor iddalı gelmiyor iiddalı görünüyor çok başarılı Soyugüzel (mesaj) 15:56, 25 Eylül 2016 (UTC)

Aklımda hep soru işareti vardı metin akdülgerden nasıl olur sultan diye çok meraktaydım fakat çok başarılı buldum sesi duruşu kartal gibi bakışı zaten hakkında minik bir araştırma yaptım oyunculuğu çok iddalı insanlığı çok mütevazi deniyor .ben çok etkilendim heyecanlıyım açıkcası kaliteli bir iş izleme heyecanı bu hatta setten aldığım bir fısıltı ismi bile devri murad iken nurgül yeşilçay asla kösem isminden vazgeçilirse olay çıkartırım demiş muradhan da gülümseyerek taktir sizin validem demiş :) adamlık nasıl olunur gösteriyormuş tüm sete enteresan geliyor bana Soyugüzel (mesaj) 16:02, 25 Eylül 2016 (UTC)

Yanlışlık[kaynağı değiştir]

Dizide Kösem Sultanın iktidarda olmasa da sağ kolu olan Damat Halil Paşa gösteriliyor. Dizi şu anda 1632 tarihinde. Ancak Damat Halil Paşa 3 yıl önce 1629 senesinde vefat etmişdir.