Tartışma:Mucize Lezzetler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Mutfak (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Mutfak maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Mutfak kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Sayfanın silinmesi için bir sebep olmadığını düşünmekteyim. NTV'de her haftasonu 13:30'da yayınlanan, Refika Birgül'ün sunduğu bir yemek programıdır. www.mucizelezzetler.com resmi sitesidir.

  • Merhaba Sayın Mirameli. # Oluşturuğunuz Mucize Lezzetler maddesinin sürüm kontrolü esnasında {{sil|M8}} şablonu maddenin, ansiklopediklik özellikte olmayışı sebebiyle eklenmiştir. Bu konuda Vikipedi politika ve yönergeleri açıktır. Lütfen şu sayfayı ve

Özellikle de şu bölümü incelemizi rica ederim.

  1. Yine tarafınızdan oluşturulan ve ilgili kontroller esnasında yetkililerce uyarı şablonları (etiketleri) eklenen Refika Birgül maddesinden, uyarı şablonlarının kaldırılmasını istiyorsunuz. İlgili maddeyi iletiniz üzerine ben de gözden geçirdim. An itibariyle uyarı şablonlarının maddede kalması bence de uygun. Mucize Lezzetler maddesinden pek farkı yok gibi gözüküyor.
  2. Acizane önerim, yukarıda da bağlantı verdiğim politika ve yönergeleri iyi okumanız ve katkılarınızı Vikipedi kurallarına göre sağlamanızdır. Ayrıca bu anlamdaki görüşlerinizi maddelerin tartışma sayfasında belirtmeyi sürdürmeniz ricasıyla, Vikipediye olan ilginizden dolayı teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim...Eğitmenmahmut msj 18:17, 20 Mart 2013 (UTC)