Tartışma:Moskova Oblastı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

SSCB diye bir ülke yok.Bu ülke dağılarak farklı devletlere bölündü.Rusya federasyonu yazılması uygundur.

Taraflı içerik[kaynağı değiştir]

Bkz. http://en.wikipedia.org/wiki/Moscow_oblast --Makedon 11:58, 23 Temmuz 2006 (UTC)

Bu niçin eklenmiş? "Rusyanın İdari Bölgeleri" Eklenmesi uygun olmaz mıydı? Rusyanın İdari Bölgeleri olarak değiştirdim.Uygun görmezseniz değiştire bilirsiniz.

Madde, Moskova maddesine yönlendirilmişti. Moskova Oblast'ın Moskova kenti olmadığından hareketle madde içeriğini, yukarıdaki linkteki bilgilere göre yeniden düzenlemiştim. Moskova Oblast, resmi olarak 1929 yılında kurulduğu için de o şablonu eklemekte bir sakınca görmedim. Moskova Oblast'ın bugünkü statüsü konusunda elimde bir bilgi yok. Anladığım kadarıyla sizin bu konuda yeterli bilginiz var, gerekli düzenlemeleri yapmanız uygun olur. Bu düzenlemeleri yaptıktan sonra "taraflı" şablonunu kaldırmanızı önerebilir miyim. Saygılarımla. --Makedon 13:45, 23 Temmuz 2006 (UTC)

Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliğisayfasındada SSCB yanlız rusya gibi bir ifade var.SSCB farklı devletlerden oluşuyordu.Bunu belirtmek istedim.Şu an rusya federasyonunda bir bölgemiş.Bende sizin sayenizde öğrendim.Moskova maddesine yönlendiren bendim.

  • Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği, 1991 yılına kadar Sovyetler Birliği (SSCB) olarak bilinen, şu anki devamı Rusya Federasyonu olan bir Avrasya ülkesidir.Bu kelimeden çıkarak karşı çıktım.Taraflı içeriği kaldıra bilirsiniz.