Tartışma:Merhamet

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Hristiyanlık (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hristiyanlık maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hristiyanlık kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Felsefe (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Felsefe maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Felsefe kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Empati ile merhametin arasında en ufak bir benzerlik olmadığı için bu iki maddenin birleştirilmesi düşünülemez...--Sigitolo 23:09, 5 Aralık 2009 (UTC)

madde adı değişti, ama içeriği bir ideoloji çerçevesinde ve bir kişinin sözleriyle şekillendiği için taraflı olarak etiketlendi. --ki bl 20:41, 8 Ekim 2011 (UTC)

  • Bedri Ruhselman sözleri kaldırılabilir. Burası Vikisöz değil. Duke 34 ϡ»» ileti ^^ 21:46, 8 Ekim 2011 (UTC)
Sözler, Vikisöz'e aktarıldı.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 07:43, 9 Ekim 2011 (UTC)
elinize sağlık. bu spiritüalizm parantezli başlıklardan var biraz daha. ve de ruhselman sözlerine de bir göz atmalı --ki bl 08:10, 9 Ekim 2011 (UTC)