Tartışma:Mercidâbık Muharebesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Tarih (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tarih maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tarih kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Mısır (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Mısır maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Mısır kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Osmanlı İmparatorluğu (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Osmanlı İmparatorluğu maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Osmanlı İmparatorluğu kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Taslak mi degil mi?[kaynağı değiştir]

  • Wikipedia icin Taslak tanimi su: "Taslak, çok kısa olan, ancak işe yaramayacak kadar da kısa olmayan maddelere denir. Genel olarak, madde başlığını anlatacak kadar uzun olmalıdır, ki bu da genellikle 3 ile 10 kısa cümle arasındadır." Yazilmis haliyle bu madde bu ktriteri coktan gecmektedir ve eldeki kaynaklar ve ayni maddenin diger Wikipedia'daki icerikleri ile karsilastirilirsa yeterinden daha uzun ve cok ayrintili bilgi ihtiva etmektedir. Onun icin taslak degildir. Eger ek yapmak istenirse Taslak yaftasi konmadan ek yapilmalidir. noyder 13:33, 6 Ekim 2009 (UTC)
Bu madde ile ilgili hic kaynak gosterilmis. Bu kaynaklarin bulunup bu madde icerigine konulmasi gerkiyor.noyder 13:43, 6 Ekim 2009 (UTC)
Madde ile ilgili eklenmiş kaynakları arkadaşlar silmese kaynak olabilirdi. Ben eklentilerimi akademik bir kitabı kaynak kullanarak yapıp kaynaklara ekliyorum birileri gelip alıntıladığım kısmı kendi edebi görüşüne göre değiştirip arasına eklentiler yapıyor ve asıl kaynak bilgisini de siliyor. Artık vandalizm olsun diye mi yoksa dikkatsizlik mi bilemiyorum.Alicamci83 (mesaj) 08:24, 17 Aralık 2015 (UTC)