Tartışma:Mazlum Doğan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Ölüm sebebi.[kaynağı değiştir]

@Ahmet Turhan, uzun süredir konuşamıyoruz. Nasılsın :)? Neyse, Diyarbakır Cezaevinde ölmüştür yazmıştım kabul etmişsin, teşekkür ederim fakat sonradan kendisini yakarak yaşamına son vermiştir demişsin. Cümleyi de maşallah iyi masumlaştırmışsın. Bu sorun değil fakat hemen alt başlıklarda bazı kaynaklarda kendini astığı, bazı kaynaklarda kendini yaktığı ileri sürülmüş. Yani direkt kendisini yaktığını iddia etmek doğru değil. Ya direkt öldü diyelim ya da kendisini astığını ileri süren kaynakları da ekleyelim. İleti sayfan açık değildi buraya yazdım. İlgilenebilirsen iyi olur. Kolay gelsin. --195.142.92.72 19:54, 11 Temmuz 2016 (UTC)

Zaten halihazırda ölümü alt başlığında bu bilgi varken, daha maddenin ilk satırında bu bilgiyi vermek doğru olmasa gerek. Kişinin yaşamından alıntı bilgilerden ziyade direkt "Şu kişidir, intihar etmiştir." şeklinde bilgi çok tuhaf durmakta. Komple çıkartılmalı. --Ahmet Turhan (mesaj) 20:20, 11 Temmuz 2016 (UTC)
Tamam o zaman öyle yapalım. --195.142.92.72 20:22, 11 Temmuz 2016 (UTC)