Tartışma:Hasan Tahsin Abakan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Makedonya'dan Esen İmbat sayfasından yönlendirildi)

(...) Daha önce de yaptığım benzer bir tartışma davetine cevap alamamış olmakla birlikte, Eğridere'nin kamburunu Bağdat'ta görmüşler hesabı, civilité açısından maddenin düzenlenmesi gerektiğini düşündüğü cihetlerini sorabilir miyim? Bu maddenin nesi var? cretanforever 08:50, 18 Mayıs 2009 (UTC)

Kişilere yönelik yorum yapmayın. Yanıtım bu işte:)) Takabeg ileti 14:36, 22 Mayıs 2009 (UTC)
  • merhaba, kişilere ilişkin konuşmamak, hele de böyle yargılayıcı bir dil kullanmamak gerektiğini eminim biliyorsunuz. buradaki yorumunuzun bir kısmını çıkarttım. tekrarlamayın ve sadece konuya, maddelere ilişkin yorum yapın lütfen. --ki bl 20:30, 5 Haziran 2009 (UTC)

Madde düzenleme gereği???[kaynağı değiştir]

Anlamadınız denmez, anlatamadım denir. Bu nedenle tartışma sayfasındaki sorumu daha sarih hale getirdim. İzleme listesinize eklemiş ve farketmişsinizdir gerçi, ama yine de maddedeki -öne sürdüğünüz- boşluklara dikkatimi çekmeniz için bu mesajı gönderiyorum. cretanforever 20:06, 5 Haziran 2009 (UTC) Zayi olmaması için buradan cevaplandırırsanız müteşekkir kalacağım: Tartışma:Makedonya'dan Esen İmbat

Tartışma sayfasına not bıraktım. Yine de neden düzensiz olmadığını düşündüğünü anlamadım ve anlayamıyorum. Kitapta hayatını anlatıyor olsa bile madde kitap değil biyo maddesi gibi duruyor. Değil mi? Takabeg ileti 20:32, 5 Haziran 2009 (UTC)
Kitabı anlatan bir madde gibi başlıyor da 'Öğretmenlik kariyeri' diye alt başlığı var. Maddede kitap mı yoksa Hasan Tahsin Abakan adlı kişi mi anlatıyor? Takabeg ileti 20:14, 5 Haziran 2009 (UTC)
Sorunuzun cevabı için biyografi maddesine ve Şablon: YİB'e bakmanızı öneririm. Madde şekillendirilmesi esnasında kitabın yazarı ile fikir teatisinde bulunma imkanı oldu. Dolayısıyla, saçmasapan amaçlarla kullanıldıklarında mutabık isek, sayfaya eklediğiniz şablonları kaldırmanızı rica ediyorum. Akabinde ben de bir takım eklentiler yapacağım. Teşekkürler. Graf von Stauffenberg'e selam! cretanforever 20:16, 1 Temmuz 2009 (UTC) Bu imzasız yazı Cretanforever (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
saçmasapan amaçlar derken ? Takabeg ileti 20:22, 1 Temmuz 2009 (UTC)

kitap mı, biyografi mi?[kaynağı değiştir]

bu bir kitap maddesi mi, bir biyografi mi? --kibele 18:53, 13 Temmuz 2016 (UTC)