Tartışma:Lig usulü turnuva

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Spor (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Spor maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Spor kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Satranç (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Satranç maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Satranç kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Döner turnuva ismi genel olarak Türkçe kaynaklarda hep satranç ile ilgili sitelerde kullanılmış. Spor Genel Müdürlüğü sitesinde döner turnuva ismi için ek kaynak var. Maddeye bu eklenebilir diğer kaynağın yanına. :)Sait71 22:48, 4 Şubat 2015 (UTC)

Aslında ben açtım ama başkası geliştirse iyi olacak. Kullanıcı:Teacher0691 da bilgi sahibi, el atabilir.--RapsarEfendim? 22:51, 4 Şubat 2015 (UTC)

Maç yapmadan geçme[kaynağı değiştir]

Maç yapmadan geçme (bye geçme) karşılığını bulamadım vikide.--Teacher0691 (mesaj) 02:25, 5 Şubat 2015 (UTC)

Genelde bu haftayı bay geçti denmiyor mu? Benim bildiğim bye o şekilde kullanılıyor.Sait71 02:55, 5 Şubat 2015 (UTC)
Kesinlikle öyle deniyor ama ing. wiki sayfasının tr vikideki karşılığı yok. İç bağlantı açısından. --Teacher0691 (mesaj) 03:06, 5 Şubat 2015 (UTC)
Elinize sağlık öncelikle. Terimin karşılığı "bay geçme" sizin de bildiğiniz gibi, maddesi olmasa dahi bağlantı vermek lazım tabi ki de.--RapsarEfendim? 09:32, 5 Şubat 2015 (UTC)