Tartışma:Ku Klux Klan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Tarih (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tarih maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tarih kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

ne masonu yahu, burayi ceviz kabugu mu saniyor bazilari?


anti-siyonist idi bu adamlar nası yahudiler finanse ediyor onu anlamadım... arkadaş bu herifler zaten bu şeyleri çıkaran hep yahudiler her şey para bu değerler geride kaldı artık

Hitler ve Nazizm[kaynağı değiştir]

arkadaşım unutma ki yahudileri katleden Hitleri de destekleyen yahudiler vardı onlar sonradan musevi olanların ölmesini sadece saf yahudilerin israil vatandaşı olmasını istiyorlardı.

hayır212.174.253.60

İlgili filmlerin Türkçe isimlerini de yazıp iç bağlantı versek mi? Gerçi hiçbiri şu an Vikipedi'de yok ama zamanla olur .--Gökhan 20:53, 29 Kasım 2007 (UTC)

Selam. Türkçe başlıklarını biliyorsanız, tabi ilave edersiniz. Aslında bu durum diğer maddelere ilave ettiğim filmler için de söz konusu. Bir kaç arkadaşımız Kendi ilgi alanlarında Türkçe başlıkları ilave etmişti (Roma İmp., Uluslararası Tugay ...v.s. maddelerinde). Türkçe başlığı bulmak için en kolay yolu biliyorsanız söyleyin. Yeni eklerken türkçesini de yazacağım. İyi çalışmalar. Takabeg 21:10, 29 Kasım 2007 (UTC)