Tartışma:Kocaeli

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Kocaeli (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kocaeli maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kocaeli kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Kocaeli sayfası[kaynağı değiştir]

Kocaeli'nin merkez ilçesi (şehrin merkezi) izmit'tir, sayfa başında bulunan anlam ayrımı hatalı bilgi ihtiva ettiği gibi (şehrin merkezi kocaeli için ..) bağlantısı yine kendine çıkmakta. Sayfa başındaki bu eşanlamlı ibaresini kaldıramadım. Lütfen nasıl yapılacağını bilen kaldırabilir mi--~Cemal~ 21:32, 27 Temmuz 2006 (UTC)


İzmit diye bir ilçe yoktur. İlk seçimde İzmit(Kuruçeşme, Yeniköy, Saraybahçe, Bekirpaşa... belediyeleri kaldırılarak oluşacak.), Kartepe(Köseköy, Eşme, Uzunçiftlik... belediyeleri kaldırılarak oluşacak.), Derince, Körfez, Belki Diliskelesi(Hereke, Diliskelesi'ne katılarak.), Darıca, Gebze, Gölcük(Değirmendere belediyesi kaldırılacak.), Karamürsel


Sayfadaki Kocaeli haritasındaki ilçeler sınırları büyük yanlışlıklar içermektedir.

Acaba Kocaeli belediyesinin resmi sitesindeki Kocaeli'nin ilce haritasi kullanilabilir mi vikipedi'de?

İlin ilçe-içe tablosunda hatalar var. Bu hatalar Viki'nin başka dildeki bölümlere yayıldı. Uzunçiftlik ya Alikahya ilçe olarak ne zamandan beri kabuledilmiş ki? Kocaeli'nin resmi sitesine bakan yok mu? Ilghiz 20:59, 25 Ocak 2009 (UTC)

Harita Hakkında[kaynağı değiştir]

Güncel harita yüklenmiştir, bilginize. --Krofesyonel 11:03, 31 Ağustos 2009 (UTC)

Köy çeşmesinde arşivlenen tartışma[kaynağı değiştir]

Kocaeli'de mi Kocaeli'nde mi yazılmalı (Arşiv Eylül 2013). — Pınar (mesaj) 02:37, 14 Aralık 2013 (UTC)

2016 Nüfus Bilgileri Değiştirilemiyor[kaynağı değiştir]

Yüklenen yeni tablo ve metin şeklindeki güncel bilgiler değişikliklerini kaydetmiyor.Mehmet Ali Acar 18:23, 19 Şubat 2017 (UTC)