Tartışma:Kertenkele: Yeniden Doğuş

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Televizyon dizileri (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Televizyon dizileri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Televizyon dizileri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

arkadaşlar kafanıza göre şu sayfanın ayarlarıyla oynamayın kayda değer olmayan isimler yazıyorsunuz kafanıza göre isimler eklemeyin kaynağını vikipediye atmadan kafanıza göre 3.sezonun tarihini yazıyorsunuz

Telif sorunu[kaynağı değiştir]

Sayın @Bulgu, tüm bilgileri silmek yerine uygun biyerdeki telifli içerikleri silerek gitmek daha doru olacaktır. Şu anda başrol oyuncuları ile ilgili hiçbir bilgi kalmadı. Saygılarımla SakhalinioBuyrun beniiiim? 21:48, 17 Eylül 2016 (UTC)

Anladığım kadarı ile burada iki kişi bir çalışma içinde, elbette sahipleri değiller. Anonim olanı vaktinde, oyuncuları silme kararı almış, direkt o değişikliği geri alınca, madde bozuldu, düzeltemeden Sakhalinio tarafından hepsi tekrardan geri alındı. Telif ihlali ve hızlı sil etiketlerini koyan ben değilim, ama gerçekten telif ihlali sorunu var. Bilgi kutusundaki verilerin telif sorunu yarattığını düşünmüyorum. Onun dışında, mesela karakter bilgilerinde ve sezon özeti kısmında telif sorunu var, ve sadece oyuncu listesini koyup, başrol ve diğer önemli oyunculara biraz değinmek, ısrarla telif problemi oluşturmaktan iyidir, zannımca, en azından şimdilik. Zaten 1. sezon özetini yeniden derlemiştim. Maddenin şu hali sorunlu bir temelin üzerine inşa edilmiş, ve kendi emeğimi geçtim, diğerlerinin yaptığı son bilmem kaç aylık katkıların bunun için üzeri çizildi. Şu konuda belki anonim kullanıcılarla da hemfikir olunabilir, diziden çıkan oyuncuların bilgisi maddeden çıkmak durumunda değil. --Deniz (mesaj) 22:11, 17 Eylül 2016 (UTC)