Tartışma:Kalecik

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Ankara (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ankara maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ankara kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Şarap da bende severim, fakat bu makalenin şarap reklamı kaldırmak lazım. katpatuka

Köyler - Kumartaş köyü[kaynağı değiştir]

Köyleri kısmında "Kumartaş" köyünü göremedim. Eğer köyün ismi değiştiyse, yeni ismiyle eklemek lazım. Zaten yeni ismiyle varsa, hangi köyse, köyün tarihi kısmında eski ismi belirtilmeli bence.

--Emre KALECİKLİOĞLU 08:23, 13 Mayıs 2007 (UTC) derena

Kalecik Fotoğrafı[kaynağı değiştir]

Sayın yöneticiler Ankara -Kalecik ilçesi fotoğrafı olarak eklenen fotoğraf kalecik ilçesine ait değildir,istenirse gerçek Kalecik fotoğrafı gönderebilirim. Elmadağa benziyor burası kalecik değil