Tartışma:Küçükyapalak, Elbistan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu site ile irtibata geçilip bazı köy resimleri için izin alınabilir.Saygılar--Etrüsk 05:25, 28 Şubat 2007 (UTC)

Resim yada yazi almak icin GNU ile serbest birakmasi gerek kendi sitesinde site sahiplerinin. Pek pratik ornegini gormek mumkun degil; keza genelde sitelere eklenen resimler kendi resimler olmuyor. En iyi care, birisinin cekip buraya eklemesi olucak. Ileride umarim resimsiz koyumuz kalmaz. Citrat 05:29, 28 Şubat 2007 (UTC)

Bu site köye ait bir derneğin sitesi mutlaka içerisinde kendisi fotoğraf çeken birisi ama mutlaka vardır. Benim dediğimde zaten siteden resim istemek değil site üzerinden resim istemektir. Ayrıca GNU yorumunuza da tam katılmıyorum, ambardan fareye bir avuç buğday istemekle tümünü farelere aç demek arasındaki fark gibi bir konu resim konusu. Resimi çeken kişi olmak kaydıyla info-tr@wikipedia.org a mail atarak feragat bildiriminde bulunması yeterlidir. GNU konusunda ancak metin içeriği olarak haklı olabilirsiniz. Yakında resimsiz köy kalmaz ancak benim denediğim yol gibi o yöreden birilerini bulup bilgilendirip istemek kalıyor, Toklumen örneğinde olduğu gibi.--Etrüsk 06:01, 28 Şubat 2007 (UTC)