Tartışma:Her Şey Çok Güzel Olacak

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türk sineması (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türk sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türk sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

filmin afişine bakarsanız adının "her şey çok güzel olacak" değil, "herşey çok güzel olacak" olduğunu görürsünüz. Bu imzasız yazı 85.99.217.113 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 13:16, 25 Mayıs 2007

  • Düzeltildi, dikkatiniz için teşekkürler. --Metal Militia ileti 13:29, 25 Mayıs 2007 (UTC)
  • Haklısınız, filmin adı "Herşey Çok Güzel Olacak". Fakat, Türk Dil Kurumu'na göre "şey" ile oluşturulan belgisiz zamirler ayrı yazılır. Aslında doğru olan "her şey" şeklinde olmasıdır. Bence önceki hali daha doğruydu. Ancak, buna karar verecek olanın ben olduğumu düşünmüyorum. Sadece dikkatinizi çekmek istedim. İyi çalışmalar. Biskot 16:13, 25 Mayıs 2007 (UTC)
  • evet dediğiniz doğru fakat buradaki şey kelimesinin zamir olduğu konusunda teretdütlerim var eğer zamir ise ayrı yazılması gerekir. Bu imzasız yazı Canosayan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.