Tartışma:Hava savunma savaşı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Havacılık (Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Havacılık maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Havacılık kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

"Uçaksavar" sözcüğünü biliyor musunuz?[kaynağı değiştir]

  • Bu maddeyi yazan veya çeviren arkadaş "uçaksavar", "uçaksavar topu" diye bir şey işitmemiş herhalde. Buram buram çeviri kokuyor. Zaten Türkçe Vikipedi sayfaları maalesef çok yetersiz. Genellikle Türkçesi zayıf kişilerin yanlışta ısrarları yüzünden de daha iyi olması ihtimali ne yazık ki yok gibi. (Toktamış (mesaj) 23:21, 5 Nisan 2015 (UTC))
  • * Merhaba, bu kaynağı yazıldığı tarihin kaynaklarından gerçekten büyük oranda çeviri yaparak ben hazırlamaya çalıştım. Yanlış ve hatalarım var ise bunları belirtip düzenlerseniz çok memnun olurum, eğer isterseniz bu konuda size yardımcı olabilirim. Moldy 20:21, 17 Temmuz 2016 (UTC)