Tartışma:Hakan Aygün

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • @Muratero SAS'da kalması yönünde karar çıkması KD'liği sorgulamaya engel değil. Şablonu çıkarmayınız. --Pragdonmesaj 18:05, 28 Aralık 2016 (UTC)
  • Bırakalım bu muhabbetleri. SAS da maddenin kayda değerliği sorgulanıyor, sen neyin sorgulandığını sanıyorsun anlayamadım. Buna da ilk defa şahit oldum. Kendi görüşünü topluluğun görüşünden üstün sayıyorsun. Silinmesini istediğin madde silinmeyince bunu yapıyorsan seninle daha muhattab olmam.beni ping leme bir daha.--Muratero 18:13, 28 Aralık 2016 (UTC)
@Muratero Öncelikle ne yapıyoruz? Üslubumuza dikkat ediyoruz değil mi? Ardından da kişisel ithamlarda bulunmuyoruz. KD'liğini ispat edecek bağımsız kaynağınız varsa buyurun ekleyin şablonu kaldıralım. SAS sonrası KD şablonu kalabilir mi kalamaz mı sorusunun cevabını bir başka deneyimli kullanıcıya danışabilirsiniz.--Pragdonmesaj 18:27, 28 Aralık 2016 (UTC)
Bana rahatsızlık vermekten vazgeçin. Beni pinglemeyin dememin nesini anlamıyorsunuz? yaptığınız ortada, kişisel itham falan yok. Uzatmayın ve beni pinglemekten vazgeçin. umarım anlarsınız...--Muratero 18:31, 28 Aralık 2016 (UTC)