Tartışma:Güney Azerbaycan Millî Özgürlük Hareketi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Azerbaycan (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Azerbaycan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Azerbaycan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Siyaset (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bir olguda birçok kaynak[kaynağı değiştir]

Bu yazıyı yazdığım en güncel versiyon için konuşuyorum, ilk giriş cümlesinde tam 28 kaynak ardı ardına sıralanmış. "CAMAH'ın 1991 senesinde Piruz Dilençi önderliğinde bir grup siyasetçi ve aydın tarafından kurulduğu" bu kadar tartışmalı bir cümle mi? Bu kaynakları maddeyi zenginleştirerek başka olgularda kullanalım veyahut çıkaralım. Şimdilik kaynakları sınırlandırıyorum, madde geliştiğinde kullanılmalı. --Ahmet Turhan (mesaj) 11:37, 23 Aralık 2017 (UTC)