Tartışma:Frédéric Chopin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Lütfen VPBanner şablonu yerine Tartışma şablonunun |proje= parametresini kullanınız.
Vikiproje Polonya (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Polonya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Polonya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Chopin'in dogum tarihi[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Chopin'in doğum tarihinin 1 Mart olup olmadığı hala tartışma konusudur. Bir söylenceye göre de 22 Subat'ta doğmustur. Bu konuda bilgisi olanların paylaşmasını dilerim - böylece Vikipedi makalesine daha doğru ne yazılabilir kararlaştırabiliriz. Ozgun 20:29, 15 Mart 2010 (UTC)

Seçkin ve kaliteli içerik statüsü[kaynağı değiştir]

Madde bir çok dilde kaliteli ve seçkin madde, Türkçe Vikipedi'de de bu maddeyi seçkin madde statüsüne çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden aktif olan Vikiproje:Müzik üyelerini pingliyorum. @MHIRM, @Kemal K., @Levent ve konuyla ilgilenebileceğini düşündüğüm @Rapsar.≈ SunSoldiers  ✉  08:27, 22 Aralık 2017 (UTC)