Tartışma:Eskidemirkapı, Göle

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 
  • Bir sayfada bu kadar çok fotoğraf olmaz. Fotoğraf albümü ekleneceğine bilgi eklense daha iyi olur. Lütfen maddelere özen gösterelim. Kaynak olarak ya da kişisel çalışmalarda kişi kendisini maddeye ilave etmemeli. Madde açmadan evvel kurallar da okunmalı. Madde düzenlendi, özensiz fotoğraf yüklenmemeli. Şu an mevcut fotoğraflar maddenin tanıtımı için yeterli. --Arinna'l ileti 16:48, 19 Mayıs 2007 (UTC)
  • Bir köye iliskin bilgileri takip edenler kimler olabilir dersiniz? Elbetteki o koyden savrulmus, baska yerlerde yasayan insanlardir. O insanlar sayfalardaki bilgiler kadar fotograflarla da ilgileniyorlar. Bireysel fotograflarin, büyük sayfalar icin bir onemi olmayabilir ancak bir koy sayfasi icin bireysel dokumanlar da en az diger dokumanlar kadar degerlidir. Lütfen sayfadaki fotograflari silmeyin. Zamanla sayfadaki bilgiyi nitelik ve nicelik olarak cogaltacagim. Hem de daha vikipedi dilini ogrenmeye calisiyorum. zamanla nitelikli bir ürün cikaracagimdan eminim. --Gürbüz DAŞ 20:49, 19 Mayıs 2007 (UTC)
  • Siz de haklısınız bir anlamda, ancak burası bir ansiklopedidir. Daha çok bilgi edinme amacıyla öğrenciler gelmektedir. Bu anlamda buranın düzgün görünmesi işini de bizlerin yürütmesi gerekiyor. En fazla dört beş fotoğrafın yer alması yeterlidir. --Arinna'l ileti 20:55, 19 Mayıs 2007 (UTC)
  • Resmin kim ileri sürebilir ki? Hem de bilginin ilk formudur resim. Birakin gormekle algilamada daha basarili olan insanlarimiz da istedikleri gibi degerlendirsinler sayfadakileri...

Hem vikipediye de haksizlik etmeyin, sadece ogrencilerin odevlerini yapmak icin ziyaret ettikleri bir ansiklopediden fazla anlam ifade ediyor vikipedi. Yoksa siradan bir siteden de yayimlariz ne yayimlayacaksak. --Gürbüz DAŞ 21:02, 19 Mayıs 2007 (UTC)

  • Bir yer, salt doğasıyla değil, insanıyla da yöre ya da köy olmaktadır. Köy bilgilerinin, sayfanın ilk hazırlandığı haliyle kalması daha iyi olucaktı. Zira orada insana dair bilgiler ifade eden fotograflar vardı. O fotograflar da köy hakkında çok şey anlatıyordu. Zaman zaman o sayfayı bir yarı-köy albümü gibi açıp bakıyordum. Şu an bir ders kitabı sıkıcılığı veren sayfanın, tekrar düzeltilmesini diliyorum.Bu imzasız yazı Ozgurkanbir (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Madde temizlendi. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Burak ileti 23:44, 31 Temmuz 2008 (UTC)