Tartışma:Elam

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Taslak-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İran (Taslak-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İran maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İran kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Elam Imperatorluğu daha uygun olur. Siz ne düşüniyorsunuz?Selamlar Zentuk 16:37, 1 Aralık 2005 (UTC)

  • Evet, öyle. Değiştiriyorum ismi... - Kubra 17:04, 1 Aralık 2005 (UTC)
  • Karşı Karşı, sümerler ve İndus Vadisi Uygarlığı olduğu gibi Elam yada Elam Uygarlığı olmasını öneriyorum--Ollios 19:22, 18 Mayıs 2011 (UTC)


anlam ayrımı sayfası eksikligi. google elam yazıp bilgi alayım dedim ingilizce vikide var elam tanımı fakat bizde olmadıgı gibi sanırım anlam ayrımı sayfası da veya yönlendirmesi de eksik.. elam rum tarafında siyasi bir harekettir, bununla ilgili bir yönlendirme yapılabilr mi, elimden geldigince tanım yapmaya çalışacagım ama elam farklı bir başlıgı yönlendirliiyro diye yapamıyorum yardım lütfen.

Andrestander46 (mesaj) 12:18, 18 Kasım 2017 (UTC)