Tartışma:Diana Rigg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Tiyatro (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tiyatro maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tiyatro kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Özel hayatı dil yanlışları[kaynağı değiştir]

Aşağıdaki bölümde ne denmek isteniyor acaba? Bu kadar özensiz bir metini Vikipedi'de ilk defa okuyorum.

Özel hayatı[değiştir | kaynağı değiştir] Stirling'in rol aldığı Rig, 1977 doğumlu aktris Rachael Stirling'in kızı var.[2] Rigg, uzun süredir feminizmin eleştirmenliğini eleştiriyor[3] ve 1969'da "Kadınlar erkeklerden daha güçlü bir konumda" diyor.[4] Rigg, Uluslararası Bakım ve Rahatlamanın bir Koruyucusudur ve yıllardır hayır kurumunun çocuk sponsorluğu planının kamuya açık yüzüdür. Ayrıca Stirling Üniversitesi Başbakanlığı görevini sürdürdü; James Naughtie, on yıllık görev süresi 31 Temmuz 2008'de sona erdiğinde başarılı oldu.[5]

1972'de Rigg ile ilk görüşen Michael Parkinson, onu şimdiye kadar tanıştığı, "parlak bir güzellik yayan" en güzel kadın olarak tanımladı.[6] 18 yaşından itibaren bir sigara içen Rig,[7] halen 2009'da günde 20 sigara içiyordu ancak 2011'de sigaradan vazgeçtiğini söyledi.[8] Cem Altınel (mesaj) 15:15, 2 Ocak 2018 (UTC)

  • Feci. Başka bir dilden kötü bir otomatik çeviri ile çevrilmiş gibi. Burası tamamen silinip baştan yazılmalı. @Cem Altınel --Başak (mesaj) 18:17, 2 Ocak 2018 (UTC)