Tartışma:Dergi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Medya (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Medya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Medya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Dergi resimleri[kaynağı değiştir]

10 tane aynı görünümlü dergi görüntüsünün maddeye kattığı değer nedir. Bu görüntüleri maddeye katkı sağlamadığı gerekçesiyle çıkardım.--Szoszvmesaj 16:09, 25 Ağustos 2011 (UTC)

  • Madde de hiç bir bilgi yokken resimler işe yaradı. Ama madde bilgilerle geliştirildikçe içeriği değişik ama görüntüleri aynı dediğiniz resimleri çıkartmanızda da hiç bir mahzur yok sayın (Szoszv). Şunu da unutmamak lazım ki dünyada tonlarca dergi varken böyle bir madde de bir adet dergi resminin olmamasının da garip bir şey olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Bu nedenle Resim katkılarım nedeniyle gurur duyduğumu da belirteyim. Saygılar.--Tacirci 23:29. 26 Ağustos 2011 (UTC)
İşe yaradı diyorsunuz ben de onu merak ediyorum. 10 tane aynı görüntü. Mesela birincisine baktım, sonra ikincisine baktığımda demek bu da böyleymiş, üçüncüsüne baktığımda ise farklı bir izlenim edinebilecek miyim. Resim eklemek için resim eklemek bence uygun değil. --Szoszvmesaj 09:55, 26 Ağustos 2011 (UTC)
Szoszv'ye katılıyorum.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 09:57, 26 Ağustos 2011 (UTC)